Bekijk onze video!

Op Boekwinkeltjes kunnen antiquaren, boekhandelaren en particulieren tweedehands boeken te koop aanbieden. Er worden ongeveer 7 miljoen boeken aangeboden, een brede en ruime keuze voor elke boekliefhebber. Als u in de zoekmachine een boek gevonden heeft dat u wilt kopen, klikt u op de naam van de verkoper. Hierna komt u op de overzichtspagina waar alle informatie van het boek vermeld staat en ook het bestelformulier.

Als u het bestelformulier invult en verzend ontvangen de verkoper en u een bevestiging per e-mail. De verkoper zal u als reactie op de bevestiging van betaalinformatie voorzien. Nadat uw betaling is ontvangen zal het boek naar u worden verzonden. Sommige verkopers zullen het boek direct versturen en u achteraf van betaalinformatie voorzien.

Heeft u vragen over een boek, dan kunt u die rechtstreeks aan de verkoper stellen. Andere vragen, bijvoorbeeld als u geen reactie van een verkoper krijgt, kunt u aan boekwinkeltjes stellen. Veel plezier op boekwinkeltjes!

Recent toegevoegde titels

Titel Prijs
Terug naar normaal / inside informatie over de epidemie van psychische stoornissen DSM-5, bog pharma en de medicalisering van het dagelijks leven Schrijver: Frances, Allen € 10,00
En Rachel huilde Schrijver: Brett Michael Innes € 9,90
KanjerGuusje Schrijver: Lowie van Gorp € 4,90
75 bloemblokken om te breien Schrijver: Lesley Stanfield € 3,90