Titel

De weg naar Innisfree

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789463655521

Uitgever

Elikser B.V. Uitgeverij

Prijs

11,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2023, 243pp, paperback, ZGAN

Meer info
Uit een recensie (website Bazarow)
Zouden er veel mensen zijn die het interessant vinden om met andere mensen over hun dromen te praten? En dan niet zomaar af en toe, als het toevallig soms zo uitkomt, maar doelbewust, op een geplande bijeenkomst bij het ‘Genootschap zonder naam’, een discussieclub die veertig jaar geleden door Groningse studenten was opgericht? De in Friesland wonende Aaldert Oldekerk, waarvan we weten dat hij antropologie heeft gestudeerd, is duidelijk geïnteresseerd in dromen, en dan in het bijzonder in lucide dromen, ofwel dromen binnen een eigen droom. Vanuit deze interesse bezoekt hij met veel enthousiasme de betreffende bijeenkomst, waarbij een van de sprekers een uitvoerig en gedetailleerd verslag geeft van een boek, waarin de hoofdpersoon de lucide droom met veel succes wist te hanteren. Wat een herkenning
Afbeeldingen
Zwier, Gerrit Jan - De weg naar Innisfree
Katalyse 's Hertogenbosch

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Katalyse.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Katalyse
  • Na uw bestelling ontvangen u en Katalyse een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Katalyse vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Katalyse kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren