Titel

Dood in opdracht / De zaak Dantzig

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789082993431

Uitgever

All Fiction

Prijs

5,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2020, 288pp, paperback, zo goed als nieuw

Meer info
Lydia stond langzaam op en staarde als verlamd naar de foto. Haar eigen vermoeide, maar blije gezicht, de vrolijk lachende ogen van Marianna, de twee rode cirkels. Het begon tot haar door te dringen wat dit betekende. Ze kwam met een schok terug in de werkelijkheid, greep haar mobiel en toetste Marianna's nieuwe nummer. De bel ging over. Het duurde en duurde, niemand nam op. Ze belde een tweede keer, bang dat ze een fout gemaakt had. Niets. Geen reactie. Hulpeloos keek ze Maarten aan. 'Ze neemt niet op…'

Lydia Govaert werkt harder dan ooit aan de zoveelste corruptiezaak binnen de Nationale Politie. Een moordaanslag op twee politieagenten zet alle codes op rood. Tijdens het onderzoek wijst alles op een georganiseerde moordservice van de onderwereld. Een nachtmerrie begint, de ene liquidatie volgt na de andere. De nietsontziende maffiabende spaart zelfs een veertienjarige, onschuldige puber niet. Tot Lydia's ontzetting raakt haar dochter Marianna, eerstejaarsstudent Rechten, ook bij de zaak betrokken.
Afbeeldingen
Oosthoek, Eric - Dood in opdracht / De zaak Dantzig
De Boekenmaat Abbenes

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekenmaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekenmaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenmaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenmaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekenmaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren