Titel

Harley-Davidson Les objects Cultes

Schrijver
Taal

Frans

ISBN

9782726884157

Uitgever

E.T.A.I.

Prijs

37,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1998, 160pp, gebonden, in prima staat

Meer info
Over dit boek:
Michael DREGNI voelt zich al sinds zijn jeugd aangetrokken tot motorfietsen. Hij is de auteur van Inside Ferrari, een werk gewijd aan het technische aspect van de Ferrari-geschiedenis, en hij is de co-auteur van twee historische populaire cultuurboeken, Scooters! en geïllustreerde kopersgids voor scooters. Momenteel schrijft hij samen met Bruno BACCARI een geschiedenis van Parilla-motorfietsen, bedoeld om in Italië te worden gepubliceerd. Hij woont in Minneapolis, Minnesota, met zijn vrouw Sigrid, hun zoon Nico, hun hond Ciccia en te veel motorfietsen om te tellen. Nick CEDAR is al lang gepassioneerd door vintage motorfietsen en fotografeert ze al twaalf jaar voor tijdschriften als Iron Works, Motorcycle Collector en American Motorcyclist. Zijn foto's zijn verschenen in vele andere tijdschriften, boeken en kalenders. Hij is afgestudeerd in fotografie aan de Academy of Arts College in San Francisco en woont in Noord-Californië met zijn vrouw Kris en twee katten, Rufus en Betisse. Hij spaart om een ​​FLH of Sportster uit 1966 te kopen.

Michael DREGNI est attiré depuis l'enfance par la moto. Il a signé Inside Ferrari, ouvrage consacré à l'aspect technique de l'histoire de Ferrari, et il est le coauteur de deux livres de culture populaire historique, Scooters ! et Illustrated Motor Scooter Buyer's Guide. Il écrit actuellement avec Bruno BACCARI une histoire des motos Parilla, destinée à être publiée en Italie. Il vit à Minneapolis (Minnesota), avec son épouse Sigrid, leur fils Nico, leur chien Ciccia et trop de motos pour pouvoir les compter. Nick CEDAR est depuis longtemps passionné par les motos de collection qu'il photographie depuis douze ans pour des périodiques tels que Iron Works, Motorcycle Collector et American Motorcyclist. Ses photos ont paru dans de nombreux autres magazines, dans des livres et sur des calendriers. Diplômé en photographie de l'Academy of Arts College de San Francisco, il réside dans le nord de la Californie avec son épouse, Kris, et ses deux chats, Rufus et Betisse. Il économise en vue d'acheter une FLH ou Sportster 1966.
Afbeeldingen
Dregni, Michael; Cedar, Nick (ds1274) - Harley-Davidson Les objects Cultes
Dregni, Michael; Cedar, Nick (ds1274) - Harley-Davidson Les objects Cultes
De Boekenlegger Tiel

Betalingscondities: betaling vooraf. VERZENDKOSTEN binnen Nederland tot 10 kg: MAXIMAAL EUR 6,00. Bestellingen vanaf EUR 40,00 GRATIS verzending AAN EEN ADRES IN NEDERLAND Winkel: Vleesstraat 12A, 4001 BC Tiel. Tel.: 0344-683246. Wij verkopen tweedehandsboeken. De opbrengst is voor een straatkinderenproject in Mwanza, Tanzania. Je kunt onze internetboeken ook bestellen via onze website: www.boekenleggertiel.nl. Je bent ook welkom om boeken in onze winkel af te halen.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekenlegger.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekenlegger
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenlegger een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenlegger vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekenlegger kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren