Titel

Organisatiestructuren. Tweede editie [ isbn 9789043024693 ]

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789043024693

Uitgever

Pearson Benelux. - managementboek

Prijs

42,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperb, 2016, 2e editie 3ed, 335p, praktisch nieuwstaat

Meer info
Organisatiestructuren is de vertaling van de wereldwijde bestseller Structure in Fives: Designing Effective Organizations. Henry Mintzberg beschrijft in dit boek welke structuren ten grondslag liggen aan een effectieve organisatie. Hij introduceert vijf basisstructuren die garant staan voor een succesvolle bedrijfsvoering en licht de pluspunten en de valkuilen op heldere wijze toe. Zo reikt hij studenten en managers theoretische en praktische ontwerpen aan waarmee zij aan de slag kunnen. Hierin schuilt de kracht van deze bestseller: Organisatiestructuren is zowel theoretisch als praktisch direct toepasbaar. Deze tweede editie van Organisatiestructuren is toegankelijker gemaakt en aangepast aan deze tijd. Het boek is bij uitstek geschikt voor studenten bedrijfs- en organisatiekunde en bestuurskunde, maar ook voor managers en consultants die voor organisatievraagstukken komen te staan. Bij dit boek wordt op www.pearsonxtra.nl veel aanvullend materiaal geleverd, zoals een digitale versie van het boek, een begrippentrainer, casuïstiek en een beeldbank voor studenten. Voor docenten zijn per hoofdstuk onder meer powerpoints, multiplechoice- en open examenvragen beschikbaar. Henry Mintzberg is een internationale autoriteit op het gebied van organisatiestructuren en -ontwerp. Hij is auteur van vele bestsellers en is hoogleraar Managementstudies aan de McGill University in Montreal. Verantwoordelijk voor de Nederlandstalige bewerking is John Goedee, als parttimedocent Strategie & Organisatie en onderzoeker werkzaam aan de Universiteit van Tilburg.

De Canadese organisatiedeskundige Henry Mintzberg geniet internationale bekendheid; zijn boeken zijn voor velen verplichte lectuur - zijn seminars worden druk bezocht. Hij promoveerde in 1968 aan het Massachusetts Institute of Technology. Momenteel is hij professor in de managementstudies aan McGill University, Montreal. Hij heeft dertien boeken op zijn naam staan en meer dan honderd artikelen. Met name over organisatievraagstukken, maar Mintzberg speelt ook een actieve rol in discussies over de opzet van het managementonderwijs en de managementtheorie. De nadruk op cijfermatige bewijzen is volgens Mintzberg nadelig, de neiging om daarmee de wetenschappelijkheid te bewijzen zit een goede praktisch bruikbare opleiding in de weg.
Afbeeldingen
Mintzberg, Henry - Organisatiestructuren. Tweede editie [ isbn 9789043024693 ]
Mintzberg, Henry - Organisatiestructuren. Tweede editie [ isbn 9789043024693 ]
Gevederde Kikker Leeuwarden

Even een kleine reorganisatiepauze. U kunt gewoon bestellen, maar vanaf 27 mei wordt het beantwoorden en het versturen hervat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Gevederde Kikker.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Gevederde Kikker
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gevederde Kikker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gevederde Kikker vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Gevederde Kikker kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren