Titel

Dingen die NIET voorbijgaan / levensloop van chronisch zieken

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023228370

Uitgever

Gorcum b.v., Konink. Van

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1993, paperback 195 pag. in goede staat

Meer info
De levensloop van de mens wordt gekenmerkt door voorspoed en tegenspoed, geluk en verdriet, overleven en kiezen, steeds weer. Een voortdurend proces waar eik mens vroeg of laat mee geconfronteerd wordt. Dit boek gaat over één van de traumatische gebeurtenissen in ons leven: een niet of niet blijvend te genezen verstoring van gezondheid en welbevinden. Dingen die niet voorbijgaan is geschreven door een medicus, die ook uit eigen ervaring deze problematiek grondig en boeiend heeft vastgelegd. De materie wordt niet alleen vanuit medisch, maar ook vanuit economisch, opvoedkundig en maatschappelijk oogpunt helder verduidelijkt. Het geeft inzicht in complexe mechanismen bij het ontstaan en het verhelpen van de verstoring in de levensloop. Dit boek is geschreven voor de mens met en zonder een chronische ziekte, patiënt of deskundige, pedagoog of moeder, econoom of vader, politicus of student. Dingen die niet voorbijgaan biedt de mens die geconfronteerd wordt met een knik in de ontwikkeling nieuwe perspectieven. Imro Baldew is sinds 1975 als kinderarts werkzaam en ontwikkelde daarbij een bijzondere belangstelling voor de sociale en psychosociale aspecten van zijn vak. Hij draagt ook bestuursverantwoordelijkheid voor deze aspecten binnen de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK).
Afbeeldingen
Baldew, I. - Dingen die NIET voorbijgaan / levensloop van chronisch zieken
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren