Titel

De liefdesstrijd

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789048901012

Uitgever

Shaker Media

Prijs

140,00

Bijzonderheden

NIEUW

Meer info
De liefdesstrijd is een boek over liefdevol leven en werken. Liefde is een verbindende en helende energie. Liefde is een energie die gezondheid stimuleert voor lichaam, geest en ziel.
De liefdesstrijd is bedoeld als een aanzet om het werken met de energie van liefde te bevorderen.

De titel De liefdesstrijd maakt al duidelijk, dat leven en werken met de energie van liefde niet altijd gemakkelijk is. Liefde is immers heel wat meer dan 'lief, leuk en aardig’. Liefde is ook boosheid en pijn, angst en verdriet. Liefde is vanzelfsprekend, maar nooit gemakkelijk. Het is een worsteling om je eigen liefde ten volle te ervaren. Het is een worsteling om deze energie vorm te geven. Het vormgeven van liefde is ook een strijd, een liefdesstrijd, waarin totaal andere principes aan de orde zijn dan in een oorlogsstrijd, waar de meeste (persoonlijke) geschiedenisboekjes vol van sDe liefdesstrijd is een boek dat geschreven is voor mensen die met mensen werken: leidinggevenden, adviseurs, trainers, coaches en therapeuten. In dit boek komen alle aspecten van het werken met de energie van liefde aan de orde, zoals die de afgelopen vijftien jaar door ons zijn ontwikkeld. De aangeboden theorie wordt afgewisseld met vele voorbeelden en ruim 300 oefeningen.

Piet Weisfelt studeerde onder meer psychologie en maatschappijwetenschappen. Met onderwijs, (organisatie) begeleiding en coaching heeft hij ruime ervaring. Hij publiceerde eerder over begeleiding, persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. In de school van Weisfelt en Partners verzorgt hij opleidingen en trainingen in het werken met liefdesenergie. Deze opleidingen en trainingen zijn gericht op individuele ontwikkeling, coaching en groeps- en organisatieontwikkeling.
Boekenman02 Zuidhorn

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekenman02.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekenman02
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenman02 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenman02 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekenman02 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren