Titel

Handboek Jeugdhulpverlening. Een orthopedagogisch perspectief op kinderen en jongeren met problemen. Deel 1 [ isbn 9789033497940 ]

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789033497940

Uitgever

Acco, Leuven / Amersfoort. - onderwijs

Prijs

22,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperb m flappen, 2014, 4e herwerkte uitgave, 418p, praktisch nieuwstaat

Meer info
In een context van toenemende intersectorale en interdisciplinaire samenwerking signaleren de auteurs bij diverse beroepsgroepen (o.a. orthopedagogen, psychologen, maatschappelijk werkers, opvoeders en contextbegeleiders, artsen, sociaal verpleegkundigen, onderwijskundigen, leerkrachten) de behoefte aan een boek dat op een snelle en bevattelijke manier informatie biedt over de verschillende problemen die bij kinderen en jongeren voorkomen en dat inzicht geeft in de pedagogische vragen die deze problemen met zich meebrengen voor ouders, leerkrachten en beroepsopvoeders. Het boek omvat bijdragen over kinderen en jongeren met gedragsproblemen, leerstoornissen, visuele, auditieve, fysieke of verstandelijke beperkingen, chronische ziektes of autismespectrumstoornissen. Ook jeugdige delinquenten en minderjarige slachtoffers van mishandeling en verwaarlozing komen aan bod.

Dit handboek is een rijke informatiebron voor iedereen die beroepshalve met pedagogische vragen en problemen geconfronteerd wordt, en een standaardwerk voor universitaire opleidingen en hogescholen in Vlaanderen en Nederland.
Afbeeldingen
Grietens, Hans / Johan Vanderfaeilli / Bea Maes - Handboek Jeugdhulpverlening. Een orthopedagogisch perspectief op kinderen en jongeren met problemen. Deel 1 [ isbn 9789033497940 ]
Gevederde Kikker Leeuwarden

Even een kleine reorganisatiepauze. U kunt gewoon bestellen, maar vanaf 27 mei wordt het beantwoorden en het versturen hervat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Gevederde Kikker.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Gevederde Kikker
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gevederde Kikker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gevederde Kikker vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Gevederde Kikker kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren