Titel

Het kansspel van de liefde

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026972935

Uitgever

Van Holkema & Warendorf

Prijs

2,95(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

1995, 1e druk, hardcover met stofomslag, goede staat, 431 pag.

Meer info
Claire Goddard is een hardwerkende, jonge vrouw met een bescheiden inkomen, die in haar eentje haar tienerdochter Emma opvoedt. De enige uitspatting die zij zich permitteert is één keer in de week een lot kopen. Dan op een dag wint ze zestig miljoen dollar. Claire zegt haar baan op en trakteert zichzelf en Emma op een prachtige, luxe cruise. Aan boord maken ze al snel kennis met Quentin en Brix Eiger. Claire raakt zo in de ban van de knappe, charmante Quentin, directeur van een groot cosmeticabedrijf, dat zij elk gevoel van realiteit verliest. Emma beleeft een hartstochtelijke liefdesaffaire met Quentins temperamentvolle zoon Brix, die haar overhaalt het nieuwe gezicht van hun cosmeticabedrijf te worden. Van de ene dag op de andere is het rustige wereldje van Claire en Emma verandert in een wereld vol romantiek, glamour, rijkdom en macht. Maar Emma komt erachter dat het nieuwe produkt waarvoor zij model zal staan schadelijk is. En als zij en haar moeder besluiten Quentin en Brix hiermee te confronteren, tonen vader en zoon Eiger hun ware aard. In de strijd die volgt, zoekt Claire steun bij een nieuwe vriend en beseft dan dat er meer te winnen valt in het kansspel van de liefde.
Afbeeldingen
Michael, Judith - Het kansspel van de liefde
anubis Varennes sur Amance

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel anubis.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met anubis
  • Na uw bestelling ontvangen u en anubis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van anubis vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • anubis kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren