Titel

Het geluk van wandelen. Dicht bij huis de natuur beleven door te vertragen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789463544979

Uitgever

Lantaarn Publishers

Prijs

9,99(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

5 exemplaren

Bijzonderheden

NIEUW! 2024. Op verzoek gesigneerd.160 pag. paperback, full colour, softcover met afgeronde hoeken, verhalen, citaten, illustraties en foto's

Meer info
Achterflaptekst: Dat er verband bestaat tussen wandelen en het ervaren van een geluksgevoel weet vast elke wandelaar. Het zegt veel over de tijd waarin we leven. In ons vaak zo drukke dagelijkse bestaan is vertragen evenals onthaasten een kunst geworden. We móeten iets doen en vooral snel. Daar staat tegenover dat wandelen dicht bij huis of in de natuur ons serener, gezonder en gelukkiger maakt. De positieve effecten van wandelen spreken steeds meer mensen aan. Vertraag en ga de natuur in, is het nieuwe inzicht.
Afbeeldingen
Huijser, Wim - Het geluk van wandelen. Dicht bij huis de natuur beleven door te vertragen
Buddingh-Books Wageningen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Buddingh-Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Buddingh-Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Buddingh-Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Buddingh-Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Buddingh-Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren