Titel

De Rotterdam voor altijd thuis.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Coolegem Media.

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2008, 176 pagina's, gebonden, opdracht op schutblad, kleuren- en zw/w. illustraties, mooi exemplaar.

Meer info
Het stoomschip Rotterdam kwam in 1959 in de vaart voor de Holland-Amerika Lijn. Het schip was destijds een van de grootste passagiersschepen ter wereld. Dankzij doorzetten van een groot aantal bewonderaars is het stoomschip Rotterdam voor de sloop bewaard gebleven. Het heeft nu een vaste ligplaats aan het Derde Katendrechtse Hoofd in de Maasstad. In het boek wordt de complete historie beschreven van de eerste klinknagel tot vandaag de dag, nu het schip een hotel- en ontvangstfunctie heeft.
Samen met de Oranje en de Willem Ruys symboliseert de Rotterdam de glorietijd van de passagiersvaart. Echter met dit verschil dat de Rotterdam dankzij allerlei belangengroepen als maritiem erfgoed behouden is gebleven en de andere twee schepen uiteindelijk op de zeebodem zijn beland. De Rotterdam werd aanvankelijk ingezet op de trans-Atlantische passagiersdienst en later vooral in de cruisevaart. De auteur beschrijft met vlotte pen de algemene scheepvaartgeschiedenis en vertelt de geschiedenis van de Rotterdam in chronologische volgorde: van de bouw bij de RDM tot de 'zonovergoten thuiskomst' in 2008. Het begeleidende kleurrijke beeldmateriaal is met zorg uitgekozen.
Afbeeldingen
Oosterwijk, Bram. - De Rotterdam voor altijd thuis.
Famous Grauss Breda

Geachte heer, mevrouw,

Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,15 (Track and Trace), Pakket tot 3 kg. 34x28x12 cm. - € 5,95, tot 10 kg. - € 6,95 (Track and Trace). Verzending via PostNL.

Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box.

Wegens de hoge porto- en bankkosten kunnen er helaas geen bestellingen uit de USA en U.K. meer gedaan worden.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Famous Grauss.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Famous Grauss
  • Na uw bestelling ontvangen u en Famous Grauss een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Famous Grauss vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Famous Grauss kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren