Titel

Diagnostiek En Behandeling Meervoudig Zintuigelijk Gehandicapte Personen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Sint-Michielsgestel: Instituut voor Doven, november 1988, 1e dr.

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

157p., soft cover. Met zw./.w. foto's, illustraties en register. Met enkele milde sporen/verkleuring. Stevig - waardig exemplaar.

Meer info
"In 1963 werd de afdeling Rafaël opgericht met een school- en internaatsvoorziening voor auditief-visueel gehandicapte kinderen. Het 25-jarig jubileum van deze afdeling vormde de aanleiding voor het organiseren van een symposium waarbij het Instituut voor Doven externe deskundigen uitnodigde om op actieve wijze in contact te treden met eigen medewerkers.
Alhoewel de werkwijze op Rafaël in die 25 jaar internationaal bekendheid en erkenning verwierf, wordt dat niet gevoeld als een aanleiding om tevreden en voldaan achterover leunend het jubileum te vieren. Integendeel, de gevolgde werkwijze en werkstijl verdient vervolg. Een werkstijl die gekenmerkt werd door een voortdurend zoeken naar en ontwikkelen van adequate behandelingsmethoden voor het auditief-visueel gehandicapte kind. Diagnostiek en behandelingsmethoden blijven dan ook een belangrijk punt van aandacht. Nieuwe ontwikkelingen stimuleren het werk in brede zin, verdiepen het en geven nieuwe impulsen. Daarin heeft een verbreding van het zorgaanbod naar de groep die auditief-visueel gehandicapte volwassenen, middels het Visus Centrum, een belangrijke plaats.
Maar evenzeer geldt dit voor nieuwe technieken zoals cochleaire implants.
Deze brede activiteiten zijn mogelijk door de bevruchtende samenwerking tussen meerdere disciplines, waarbij de pedagogiek en didaktiek voor het dove kind zoals die op het Instituut voor Doven ontwikkeld werden en thans toegepast worden, een solide basis vormen.
De Boekenvriend Albergen

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekenvriend.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekenvriend
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenvriend een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenvriend vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekenvriend kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren