Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

KALE KOP, LEGE ZIEL

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789082758955

Uitgever

Helena Camphuisen, 2021

Prijs

28,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Zeer nette paperback, 349 pag

Meer info
Samenvatting
Dit waargebeurde verhaal gaat over Helena's zoektocht naar de reden van het jarenlange verbloemen, verbergen en versluieren van haar zelf. Ze vertelt over de algelopen vier heftige jaren.
Deel 1 - Verlies. Op het moment dat haar grote liefde Marco hoort dat hij niet lang meer te leven heeft, schiet Helena in haar vertrouwde overlevingsmodus. Ze houdt haar adem structureel in, zo hoeft ze niets te voelen en is ze niemand tot last. Na Marco's dood wordt ze zelf ziek. Haar stemproblemen zijn terug en vanwege haar overactieve immuunsysteem verliest ze al haar haren.
Deel 2- Voelen Helena's innerlijke reis naar genezing begint. Omdat de medische wereld niets voor haar kan doen, verkent ze de holistische levensstijl. Er volgt een reeks aan therapieen, coaching, opleidingen, cursussen en workshops. Bij het afpellen van de beschermlagen stuit ze ook op de onvermijdelijke vraag: 'Was de liefde tussen Marco en haar wel zo magisch?'
Deel 3- Vrijheid. Helena heeft afgerekend met vastgezettte patronen en negatieve overtuigingen. Lichtpuntjes laten zich steeds vaker zien en duizend stukjes Helena zijn met gouden gitters aan elkaar gelijmd. Het onzichtbare is zichtbaar geworden.

'Als ik heb bereikt wat ik niet wilde, moet ik toch ook kunnen bereiken wat ik wel wil?' - Helena

Helena's voorwaarde om deze autobiografie te kunnen schrijven was het behouden van haar eigen stijl en taal. Alleen op deze manier kon zij haar gevoel zo authentiek mogelijk weergeven. Ook de verzen die de afgelopen vier jaren uit haar pen rolden zijn in oorspronkelijke vorm overgenomen.

Helena Camphuisen (1966) is ervaringsdeskundige in het transformeren van innerlijke gevangenschap naar vijheid. Haar overtuiging is dat je dit enkel bereikt door te luisteren naar de stem van je ziel. Helena maakte zich de holistische levenskunst eigen. Haar uitgangspunt? Zoals je adem, zo leef je.
Afbeeldingen
Camphuisen, Helena - KALE  KOP, LEGE ZIEL
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Nieuwste boeken vanAnkerboek

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren