Titel

Huizenjacht in Toscane

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789077698211

Uitgever

Uitgeverij VanDorp Educatief

Prijs

15,00

Bijzonderheden

2007, Gebonden

Meer info
Huizenjacht in Toscane is een vlotgeschreven boek dat, met onderkoelde humor, de ervaringen van de schrijver in Italië weergeeft. De zoektocht naar een huis is de rode draad in het verhaal dat als een roman geschreven is. Toch is alles waarheidsgetrouw opgetekend waarmee blijkt dat de werkelijkheid vrijwel altijd boeiender is dan fictie.

Ronald Lever, die directeur was van verschillende IT bedrijven, maakte al heel jong kennis met Italië. Eerst met z'n ouders en vrienden, op vakantie. Later, na zijn studie en in zijn werk. Een advertentie voor een huis in Toscane, in De Telegraaf, was de aftrap voor de huizenjacht en uiteindelijk voor dit boek. Schrijven heeft hij altijd al gedaan, meestal in vakbladen, dit is zijn eerste grande opera, grote werk.

Zoals hijzelf zullen veel Italofielen de schrijvers Frances Mayes, Peter Moore, Annie Howes en vele anderen op hun boekenplank hebben staan. Voor die liefhebbers is Huizenjacht in Toscane een boek dat nog veel toevoegt aan het reeds veelbeschreven Dolce Vita van de Italianen en de Toscanen in het bijzonder.

Tijdens de zoektocht naar zijn huis zijn de vele voetangels en klemmen die potentiële kopers belagen, ook hem niet bespaard gebleven.

In dit boek kijkt Ronald Lever ook regelmatig terug op het Italië van vijfendertig jaar geleden waar hij na zijn studie enkele jaren verbleef. Het dorpsleven, compleet met intriges, wordt boeiend beschreven.

Kortom een must voor Italofielen en zij die overwegen om een huis in La Bella Italia aan te schaffen.
Afbeeldingen
Lever, R. - Huizenjacht in Toscane
Borren Rekken

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Borren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Borren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Borren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Borren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Borren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren