Titel

Ik Bemin Wie Ik Wil

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Naarden: Triton Pers, zonder jaartal, 1e Nederlandse druk.

Prijs

11,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

239p., soft cover. Met milder gebruikerssporen rug, zeer milde verkleuring omslag en snede. Stevig exemplaar in prima staat.

Meer info
"De jeugd gaat ten onder aan sexualiteit. Tenminste zo klaagt een deel van de oudere generatie, die meent dat de jonge mensen in kroegjes zitten en over niets anders dan sex spreken - niet over liefde.
Zo verging het ook de 16-jarige Vera Toss, die van het platteland naar de grote stad kwam. Zij dook onder in de artiestenwijk van München.
Over haar belevenissen schreef ze een boek.
Een boek dat waard is door velen gelezen te worden; door de jonge generatie, maar ook door de oudere, omdat het een openhartig en eerlijk beeld geeft van de sexuele problemen van de jonge mensen.
Heeft 'sex' bij deze jongeren nu werkelijk de liefde geheel verdrongen? Een antwoord daarop geven de 'bekentenissen' van een 16-jarige Vera Toss, die zich evenals duizenden van haar leeftijdgenoten onvoorbereid in een leven stortte, waarover ze zich geen illusies maakte.
Een vaak schokkend boek, dat tegenspraak zal oproepen, maar ook om begrip vraagt en dat onverbloemd de waarheid zegt."
De Boekenvriend Albergen

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekenvriend.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekenvriend
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenvriend een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenvriend vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekenvriend kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren