Titel

Heiden, Jood, En Christen. Een studie over de theologie van K.H. Miskotte

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Baarn: Uitgeverij ten Have, 1981, 2e dr.

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

224p., soft cover. Met bibliografie, literatuurlijst en register. Goed exemplaar.

Meer info
"Met deze studie over K.H. Miskotte promoveerde auteur bij Prof. dr. J.M. Hasselaar aan de theologische faculteit van de rijksuniversiteit te Utrecht. Behalve een biografische schets van Miskotte biedt dit boek een interpretatie van het oeuvre van de in 1976 overleden theoloog, alsmede een beschrijving van de hoofdlijnen van zijn theologie.
'Vooral' - zo schrijft de auteur - 'houd ik me bezig met de wijze waarop Miskotte in onze cultuur heeft gestaan. Ik heb deze studie bewust geschreven met het oog op een groter publiek dan alleen de academisch gevormden; ook al omdat er over Miskotte nog weinig werd gepubliceerd."
De Boekenvriend Albergen

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekenvriend.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekenvriend
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenvriend een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenvriend vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekenvriend kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren