Titel

Genieten van samen koken / Groot Wassenaars Kookboek 2.0

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789090304144

Uitgever

VEEL PLEZIER BV

Prijs

30,00

Bijzonderheden

2017, gebonden, 285 x 285mm. 288 blz. nieuw in folie

Meer info
Kookliefhebber Chef Francesco beschrijft hoe hij samen met zijn kookvrienden in Kookatelier Wassenaar 200 gerechten van topkoks heeft bereid. Alle recepten werden door de leden van verschillende kookclubs in anderhalf uur met elkaar uitgeprobeerd. Vlak voor het uitserveren zijn de gerechten gefotografeerd. Na de evaluatie aan tafel werd de receptuur bijgeschaafd. De resultaten hiervan staan in dit kookboek.
Alle recepten zijn ontworpen en bewerkt binnen de Italiaanse kookstijl. Met extra aandacht voor kleur en smaak uit groenten, vruchten en kruiden. En met meer olijfolie dan met boter.
Een bijzonder kookboek, waarin niet de aandacht gaat naar een topchef, maar naar de ware kookliefhebber, die verrassend wil koken en zich graag laat inspireren.
Met deze gerechten van vis, vlees, gevogelte, pasta, risotto en patisserie heeft de lezer een ruime keuze voor het ontwerpen van een feestelijk menu.


Samen genieten van koken?
Ja dat kan! Kookliefhebber Chef Francesco beschrijft hoe hij samen met zijn kookvrienden in Kookatelier Wassenaar 200 gerechten van internationale topkoks heeft bereid. Alle recepten werden door de leden van kookclubs in de afgelopen 8 jaar met elkaar uitgeprobeerd. Vlak voor het uitserveren zijn de gerechten zonder trucjes gefotografeerd, daarna gegeten, geëvalueerd en bijgeschaafd.
Bij het openslaan ziet de ware levensgenieter direct wat dit boek bijzonder maakt. Het plezier van het samen koken en de kwaliteit van de gerechten straalt ervan af.
Binnen het kookatelier zijn het vooral de mannen die graag binnen clubverband met elkaar willen koken. Uit pure liefhebberij, maar ook om hun gezin te kunnen verrassen. Thuis is het vaak de vrouw, die van haar moeder leerde hoe zij op een efficiënte manier de dagelijkse maaltijd op tafel tovert. Dat de man alleen op zondag het vlees mag aansnijden is niet meer van deze tijd. Maar of en hoe de man een rol mag spelen in moeders culinair domein, dat is voor beiden een uitdaging. Dit kookboek wijst hen de weg.
Deze keer gaat niet alle aandacht naar de topchefs, maar naar de echte kookliefhebbers, die verrassend met hun partner, vriend of lotgenoot willen koken en zich graag laten inspireren.
De recepten zijn niet ingewikkeld en geïnspireerd op de Italiaanse kookstijl.
Afbeeldingen
Senf, Frans, Kruissink, Laura - Genieten van samen koken / Groot Wassenaars Kookboek 2.0
J.M. v/d Meer Alphen aan den Rijn

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel J.M. v/d Meer.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren