Titel

Ademhalingstherapie ziekten hart bloedv / druk 1

Schrijver
ISBN

9789060300572

Uitgever

Driehoek, De p/a Synthese

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2002, paperback 105 pag. Zeer nette staat, past door de brievenbus

Meer info
Ademhalingstherapie
De ademhalingstherapie werd tot voor kort slechts zeer individueel toegepast; in vele gevallen werd er geen acht op geslagen.
Het is de grote verdienste van de auteur geweest, haar bij de meest verschillende ziekten van de bloedsomloop toe te passen en uit te breiden.
Dit is daarom zo belangrijk, omdat ziekten van de bloedsomloop van de meest uiteenlopende aard: hart- en vaatziekten, arteriosclerose, hoge en lage bloeddruk in aantal verreweg de meest voorkomende ziekten bij de moderne mens zijn.
De haast, het lawaai en de spanningen van het moderne leven dragen er in grote mate toe bij, ziekten van de bloedsomloop te veroorzaken.
Zeer vaak zijn het zakenlieden, mensen, die moeite hebben zich in het leven staande te houden, die door deze ziekten worden getroffen.
De auteur paste in zijn twintigjarige praktijk de systematische ademtherapie als belangrijk geneesmiddel bij al deze bloedsomloopaandoeningen toe en bereikte hiermede gunstige resultaten.
De mens, wiens weefsels door een gezonde ademtherapie goed doorbloed en rijkelijk van zuurstof voorzien worden, beschermt zich tegen ziekten.
Het weerstandsvermogen neemt toe door krachtiger en dieper ademhalen in goede lucht.
Prof. dr. Tirala toont aan, dat de diepe ademhaling de genezing van talrijke bloedsomloopaandoeningen zeer gunstig beïnvloedt.
Afbeeldingen
Tirala - Ademhalingstherapie ziekten hart bloedv / druk 1
Tirala - Ademhalingstherapie ziekten hart bloedv / druk 1
Menninge Boeken Oosterwolde

Verzendkosten worden nader vastgesteld.
Kan het door de brievenbus 4.25
Pakketje ook voor meerdere boeken tot 10 kg. 6.95
Voor België verzendkosten volgens PostNL

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Menninge Boeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Menninge Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Menninge Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Menninge Boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Menninge Boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren