Titel

Wie was mijn kind? ( Ervaringen uit vorige levens kunnen het gedrag van kinderen beïnvloeden en zelfs de oorzaak van ziekte zijn . )

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022983584

Uitgever

Bruna Uitgevers, A.W.

Prijs

8,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1997, paperback, 352 p.

Meer info
Licht beschadigde kaft, vlekjes op boekblok, verder in goede staat.

Als het lichaam sterft, overleeft de ziel. Ieder van ons heeft wel eens een droom, een herinnering of een ervaring die niet anders dan uit een vorig leven afkomstig kan zijn. Ook kinderen ervaren dat. In eik kinderlichaam huist een oude ziel, een ziel die is gereïncarneerd.

Dat ontdekte ook de auteur toen haar vierjarige zoontje Chase opeens een onverklaarbare angst voor harde geluiden begon te
ontwikkelen. Zijn ouders wisten zich met zijn plotseling fobische gedrag geen raad. Totdat een bevriende therapeut het kind onder hypnose bracht en Chase tot in detail begon te vertellen over zijn vorige leven als soldaat in de Amerikaanse Burgeroorlog. Opnieuw beleefde hij de bulderende kanonnen en het geweervuur, opnieuw sneuvelde hij... Maar toen Chase bijkwam uit de hypnose, was hij van zijn angst verlost.

Verrast en geïnspireerd door deze effectieve en helende therapie besloot Carol Bowman, psychotherapeut, onderzoek te gaan doen naar de herinneringen aan vorige levens van andere kinderen.
Als haar zoontje genezen kon worden, zouden andere kinderen ook baat kunnen hebben bij therapie. De resultaten van haar onderzoek waren verbazingwekkend: op basis van tientallen gesprekken met ouders en hun vaak zeer jonge kinderen ontdekte zij een patroon. Gebeurtenissen in vorige levens bepalen vaak het gedrag van kinderen en kunnen zelfs de oorzaak van bepaalde ziekten zijn.

Bovendien ontdekte zij dat jonge kinderen heel vaak spontaan - zonder hypnose - spreken over een vorig leven. Daarvoor biedt zij ouders praktisch advies: hoe kun je zo'n herinnering van je kind herkennen, hoe kun je daar het beste op reageren en hoe kun je de ervaring van je kind zo benaderen dat de herinnering een geruststellend en helend effect heeft.

In dit boek beschrijft Carol Bowman hoe zij van wanhopige moeder een specialist werd op het gebied van vorige levens van kinderen.
Afbeeldingen
Bowman, C. - Wie was mijn kind? ( Ervaringen uit vorige levens kunnen het gedrag van kinderen beïnvloeden en zelfs de oorzaak van ziekte zijn . )
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren