Titel

Verleid!

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026974830

Uitgever

Unieboek BV

Prijs

1,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2003, 432pp, Gebonden. Blz. zijn verkleurd.

Meer info
De psychologisch en erotische thriller van de jaren negentig over relaties, geheimen, geweld en nietsontzeggende passie!

Lara Ivory is een beelschone filmster van begin dertig, die elke man kan krijgen die ze wil. Maar na een ongelukkig huwelijk en verscheidene relaties beseft ze dat de mannen haar alleen begeren om haar schoonheid en roem. Dan ontmoet ze de onbekende, jonge acteur Joey Lorenzo, die haar zo weet te bespelen dat Lara overtuigd raakt van zijn oprechte bedoelingen. En binnen korte tijd is hun vriendschap uitgegroeid tot een hartstochtelijke relatie.
Wanneer Lara;s vriendin Nikki een film wil produceren over een vrouw die wraak neemt op de mannen die haar hebben verkracht, vraagt zij Lara de hoofdrol te spelen. Richard Berry, Lara's ex-man en Nikki's huidige echtgenoot, is ontzet, maar Lara accepteert het aanbod van haar vriendin en dwingt haar zelfs om Joey een rol te geven in de film. Richard is woedend en begint een oop een obsessie lijkende campagne met als doel de relatie tussen zijn ex en Joey te vernietigen en een einde te maken aan het project van zijn vrouw. Maar wat hij niet weet, is dat hij van onverwachte zijde steun krijgt.
Afbeeldingen
Collins, Jackie - Verleid!
Helga Geertruidenberg

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Helga.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Helga
  • Na uw bestelling ontvangen u en Helga een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Helga vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Helga kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren