Titel

De Avonden, een kleine reunie

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
De hoofdpersoon Frits van Egters, een 23-jarige mislukte gymnasiast die al enige jaren op kantoor werkt, wordt geregeld geplaagd door verschrikkelijke dromen. Hij ergert zich aan zijn vader, zijn moeder en aan zijn vrienden en vriendinnen. Iedere dag probeert hij er iets van te maken, maar dat lukt niet zo erg.

Een bijna ongewijzigde heruitgave (op een extra voorwoord, wat illustraties en een brieftranscriptie na) van "Hoei Boei!" uit 1980. Het bevat kritieken op "De Avonden" ten tijde van verschijnen, een terugblik van drie critici op hun visie van destijds, en herinneringen van een aantal mensen die als personages in de roman figureren. Dat laatste deel is het wezenlijkste. De drie oude critici volharden in hun oordeel en de geciteerde recensies van anderen zijn elders veelvuldig herdrukt. De herinneringen van o.a. broer Karel van het Reve, Lucas van der Land en Robert van Amerongen zijn verhelderend en informatief. Het is en blijft een aardig boekje. Voor nieuwe Reve-lezers en Avondenfans die 'Hoei Boei!' niet kennen is het wellicht een welkome aanvulling op hun kennis die de fascinatie voor het meesterwerk kan vergroten.

NIEUW, verzending alleen via post. nl, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Witteman , Paul - De Avonden, een kleine reunie
Witteman , Paul - De Avonden, een kleine reunie
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren