Titel

Catherine

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789051084054

Uitgever

The House of Books

Prijs

1,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover. Naam geschreven op 1e blz.

Meer info
Als Catherine Browinig, een succesvol juriste in Boston, door haar vriendin gevraagd wordt voor een korte vakantie in het ruige Oregon, kan zij niet vermoeden dat deze reis haar leven totaal zal veranderen. Behalve door de prachtige natuur, wordt Catherine - door haar vrienden Cat genoemd - overweldigd door Scott McCullough, die regelrecht uit een Marlboro-reclame lijkt te zijn gestapt.

Trouwen met Scott is het begin van Cats nieuwe leven. Tot over haar oren verliefd verruilt ze het drukke Boston voor een leven op de ranch met Scott. Maar dan slaat het noodlot toe. Cat moet in haar eentje verder, bijgestaan door de hartelijke familie van Scott. Ze ontdekt echter geleidelijk dat deze perfecte familie al jaren duistere geheimen verbergt. Als Cat het geluk en de liefde in haar leven een nieuwe kans wil geven, dan zal zij haar hart moeten volgen, hoe moeilijk dat ook is.
Afbeeldingen
Bickmore, Barbara - Catherine
Helga Geertruidenberg

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Helga.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Helga
  • Na uw bestelling ontvangen u en Helga een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Helga vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Helga kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren