Titel

Climax

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789051123753

Uitgever

Zhu

Prijs

1,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2002, Gebonden

Meer info
Mark Bauer, de beroemdste en meest geliefde filmregisseur van het moment, krijgt de sterren op een presenteerblaadje aangeboden. Voor zijn nieuwe film heeft hij maar een paar grote rollen te verdelen. Wie zal het uiteindelijk lukken er een te bemachtigen?

Diana Holloway, een filmdiva van middelbare leeftijd. Zij weet zeker dat een rol in Mark Bauers film haar de Oscar kan opleveren die ze jaren geleden verloor aan haar grote rivale. Bovendien wil Diana haar carriere een oppepper geven en...Graham terugwinnen. Graham, haar charmante ex-minnaar, die nu hartstochtelijk verliefd is op Diana;s eigen dochter Kelly.

Gabrielle Fontana Moore, dochter van de invloedrijke mafia-baas Paul Fontana en de mooie, maar niet erg getalenteerde ster in een succesvolle soap opera. Als de via haar vader geregeld auditie met Mark Bauer een fiasco wordt, besluit ze de regisseur op een andere manier aan te pakken. Want er is iets wat Gabriella veel beter kan dan acteren.....

Heather McCall, bekend geworden met goedkope erotische men vastbesloten nu een carriere als serieus actrice te beginnen. Maar Mark Bauer ziet niets in een pornoster als hoofdrolspeelster voor zijn kostbare film en weigert Heather zelfs een auditie. De ambitieuze Heather laat het hier niet bij zitten en zoek een mogelijkheid toch tot hem door te dringen. En als ze de seksuele voorkeuren van Marks assistent Peter ontdekt, weet Heather dat ze haar slachtoffer gevonden heeft.......

Iedereen heeft geheimen - en iedereen maakt vijanden. En het duurt dan ook niet lang voordat de strijd om een rol in Marks films tot een dramatisch hoogtepunt komt.
Afbeeldingen
Hall, Jennifer - Climax
Helga Geertruidenberg

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Helga.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Helga
  • Na uw bestelling ontvangen u en Helga een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Helga vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Helga kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren