Titel

De weg van meditatie naar integratie. Over de effectiviteit van meditatie en de integratie in het dagelijks leven [ isbn 9789088401558 ]

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789088401558

Uitgever

Panta Rhei, Katwijk aan Zee. Zw-w geill. - esoterie gezondheid

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperb, 2017, 188p, vaag kreukje voorplat, verder uitstekende staat

Meer info
De weg van meditatie naar integratie is een diepgaand onderzoek naar het nut en de effecten van meditatie. Het beschrijft wat er met je gebeurt als je gaat mediteren en welke stadia je doormaakt tijdens het meditatieproces. Wie mediteren niet alleen als een vorm van ontspanning wil zien, maar als een vorm van geestelijke ontwikkeling, krijgt in dit boek een verhelderend inzicht in dit proces. Het is geen doe-boek waarin een techniek wordt geleerd, maar beschrijft een referentiekader voor de innerlijke reis die je onderneemt als je gaat mediteren. In drie delen worden alle aspecten van dit proces beschreven: het eerste deel behandelt de motivatie om te gaan mediteren en het nut ervan. In het tweede deel wordt het zogenaamde U-model beschreven waarin de ontwikkeling van het meditatief bewustzijn in negen fasen wordt verdeeld: een ontwikkeling vanaf het begin naar de diepste stadia van meditatief bewustzijn, en van daaruit weer terug naar een lichtere en rijkere ervaring van het dagelijks leven. Dit model geldt voor alle vormen van meditatie: boeddhistisch, taoïstisch of religieneutraal. In dit tweede deel ligt de nadruk op de meditatieve ervaring. In het derde deel wordt beschreven hoe de nieuwe kwaliteiten die je door meditatie ontwikkelt geleidelijk aan geïntegreerd worden in het dagelijks leven, een proces dat zich grotendeels autonoom voltrekt. Het boek is bedoeld voor iedereen die mediteert, wil gaan mediteren of lesgeeft in meditatie. Frans van Heel bestudeert al zijn leven lang de oosterse disciplines op hun mogelijkheden om zich persoonlijk te ontwikkelen. Hij geeft al tientallen jaren les in meditatie, qigong, vechtkunst en in Tai Chi en schreef een boek over pencak silat.
Afbeeldingen
Heel, Frans van - De weg van meditatie naar integratie. Over de effectiviteit van meditatie en de integratie in het dagelijks leven [ isbn 9789088401558 ]
Heel, Frans van - De weg van meditatie naar integratie. Over de effectiviteit van meditatie en de integratie in het dagelijks leven [ isbn 9789088401558 ]
Gevederde Kikker Leeuwarden

Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling gehad hebt, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem opnieuw contact met mij op via: boekwinkeltjes [stel een vraag].
GEEN verpakkingskosten. Goed verpakken is meer dan een boek in een envelop schuiven. Met extra zorg zoals o.a. kartonnetjes om de hoeken komt een boek onbeschadigd bij de klant. Ik tracht zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen (dopjesplastic). In enkele gevallen bied ik de klant keuze voor een gewone envelop, bijv. bij gewichts- of diktegrenzen. Klanten die uit milieuoverwegingen de voorkeur geven aan een gewone envelop worden verzocht dat duidelijk aan te geven bij 'Opmerking'.
Brievenbuspost: verzending volgens PostNL-tarieven.
Goedkoopste verzending van postpakketten tot 10 kilogram via DPD, AFHALEN bij een DPD-parcelpoint = 4,40 euro. THUISBEZORGD = 5,60 euro.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Gevederde Kikker.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Gevederde Kikker
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gevederde Kikker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gevederde Kikker vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Gevederde Kikker kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren