Titel

Alleen Sanne / Boek 5

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789032508227

Uitgever

de Kern

Prijs

3,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

240pp, paperback, in nieuwstaat

Meer info
Alleen Sanne is het vijfde boek over de belevenissen van Sanne - hartveroverend, hilarisch, soms verdrietig, en vol onvoorziene wendingen. Sannes moeder overlijdt plotseling, waarna een raadselachtige man, op wie ze tijdens een vakantie verliefd was geworden,voor heel wat verwikkelingen zorgt. Sanne staat er tamelijk alleen voor, want zoals gebruikelijk is haar zus Yvonne haar eerder tot last dan tot steun. Onderwijl raakt zoon Wichard zo hevig verliefd op een tien jaar oudere vrouw met twee kindern, dat hij zijn nuchtere kijk op de werkelijkheid verliest en Sanne voor het eerst in haar leven niet weet hoe ze hem kan bereiken. En alsof dit niet al genoeg onrust oplevert, wordt de toekomst van camping 't Raetsel ook nog bedreigd door de aanleg van een industrieterrein. Gelukkig staat Juffrouw Schaap Sanne terzijde. Ze houdt er vreemde methoden op na, die echter wel uiterst effectief zijn. Van haar man Frank hoeft Sanne geen steun te verwachten. Het wordt haar steeds duidelijker hoe eenzaam ze eigenlijk is en hoe weinig haar huwelijk nog voorstelt...
Afbeeldingen
Berg, Marjan van den - Alleen Sanne / Boek 5

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Wi(e)lskracht Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren