Titel

Colour Atlas and Handbook of Beverage Biology

Schrijver
Taal

Duits

ISBN

9783418007991

Uitgever

CARL, HANS, FACHVERLAG

Prijs

190,70(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

€ 2,95

Bijzonderheden

2006 317pp Gebonden

Meer info

Annotatie

The Colour Atlas and Handbook of Beverage Biology is a comprehensive reference work aimed primarily at practising beverage biologists. On the basis of numerous colour plates, microscopic enlargements and drawings, a morphological differentiation of all important beverage organisms is made possible.T

Flaptekst

The Colour Atlas and Handbook of Beverage Biology is a comprehensive reference work aimed primarily at practising beverage biologists. On the basis of numerous colour plates, microscopic enlargements and drawings, a morphological differentiation of all important beverage organisms is made possible.The various germs can be identified unambiguously in most cases by means of the detailed description of physiological-biochemical properties and growth characteristics. The two highly successful German language volumes already in print were updated, tailored to international requirements and combined into one in the present volume. The most recent taxonomic findings served as a basis. The detailed description of detection methods for all relevant microorganisms in the various beverages is also based on the latest scientific research. By presenting and giving a detailed description of numerous original cultures from commercial operations (cell morphology and growth characteristics), the objective is to provide all those working in the field with a tool to help them to accurately determine the hygienic and microbiological condition of their plant at all times and, if necessary, adopt appropriate measures. In this book, general microbiological tests are first set out, followed by a detailed treatment of the microbiology of breweries and wineries. The book contains chapters on fruit juice and lemonade operations, water/plant hygiene, dairy industry as well as associate flora. In the annex, modern detection methods, methods for biological operational control as well as processes for eliminating beverage-spoilage organisms are presented. A comprehensive word index makes it easier for beverage biologists to use this Colour Atlas and Handbook of Beverage Biology.

Afbeeldingen
Back, Werner - Colour Atlas and Handbook of Beverage Biology
Boekstra Nijverdal

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten België 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.

Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.

De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekstra.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Dit boek is nieuw
  • Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail.
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld.
  • Boekstra kan betaling vooraf vragen.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekwinkeltjes.nl brengt u en Boekstra uitsluitend tot elkaar en is op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren