Titel

Kinderen van Moeder Aarde

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789060696125

Uitgever

Lemniscaat

Prijs

9,50

Bijzonderheden

2003, Gebonden metstofomslag, in goede staat, heeft lichte gebruikssporen

Meer info
Kinderen van Moeder Aarde. Zes eeuwen na de Derde Wereldoorlog. De aarde is door een kernoorlog gekanteld en bijna verwoest. Het ijs op het vroegere Groenland, nu Thule geheten, is gesmolten en het land heeft een heerlijk klimaat. Thule wordt door vrouwen geregeerd, zonder leger, zonder wapens. Christian is het enige kind van de Konega van Thule die samen met de Vrouwenraad Thule bestuurt. Op een dag ontmoet hij Thura, een gewoon meisje dat heel veel indruk op hem maakt. Dan verschijnt er een onbekend schip in de fjord. Het komt uit het Badense Rijk; de opvarenden hebben als enig doel Thule te veroveren zoals ze al met heel Europa hebben gedaan. Dit is niet zo gemakkelijk als het lijkt; de Badeners stuiten op onverwachte tegenstand, waarbij Christian en Thura een belangrijke rol spelen. Deel twee en drie zijn Het Helse Paradijs en Het Gulden Vlies van Thule. Alle delen zijn onafhankelijk van elkaar te lezen.
Banien Nieuwegein

Welkom bij Banien Boeken, in- en verkoper van tweedehands boeken. Niet alle boeken zijn voorzien van foto's, de staat van de boeken wordt altijd zo goed mogelijk beschreven. Voor meer informatie en/of foto's over bepaalde boeken, stuur gerust een bericht.

Bij grotere boeken/pakketen, verzending naar DHL-punt is op verzoek mogelijk en vaak goedkoper.
Bestellingen worden verzonden na betaling.
Let op, voor verzending buiten Nederland zijn de verzendkosten hoger.

Soms komt het voor dat een mail binnenkomt in uw spam.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Banien.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Banien
  • Na uw bestelling ontvangen u en Banien een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Banien vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Banien kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren