Titel

Stress kanker voeding en meditatie / druk 1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020251814

Uitgever

Ankh-Hermes, Uitgeverij

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2002, paperback Binnenzijde als nieuw buitenzijde op de paginasnede verkleurd. Past niet door brievenbus

Meer info
lan Pearce
STRESS, KANKER, VOEDING EN MEDITATIE
De poort naar genezing
Gezondheid is van nature verbonden met de eenheid van lichaam, geest en ziel. Ons dit bewust zijn is de voorwaarde om te kunnen werken aan volledige genezing. Toch heeft de geneeskunde zich bij ziektebehandeling meer en meer gericht op onderdelen en symptomen dan op de mens als geheel en op aanpak van de ziekte-oorzaken. Zonder de waarde en verdiensten van gevestigde behandelmethoden te ontkennen, moeten we gezondheid en genezing primair zien vanuit holistisch oogpunt.
Deze (technologische) ontwikkeling is een van de onderwerpen die Ian Pearce in dit boek analyseert en behandelt. Hij gaat nader in op de psychologische en voedingsfactoren die een rol spelen bij de ontwikkeling van kanker. Stress is daarvan een der belangrijkste en nog steeds onderschatte. Stress kan ons afweersysteem ernstig verzwakken en celwoekering stimuleren. Door het verband tussen lichaam en geest te verduidelijken, geeft hij aan hoe we met stress om kunnen gaan. Zijn jarenlange ervaring als huisarts leerde hem, dat het goed verwerken van stress en pijn in hoge mate bijdraagt tot genezing, tot verlenging en verbetering van het le-.en. Dit inzicht onderstreept hij met tal van voorbeelden. Ook beschrijft Ian Pearce het heilzame effect van meditatie en het belang van optimale voeding.
Ian Pearce is bekend om de onorthodoxe wijze waarop hij kanker behandelt en om het baanbrekende onderzoek dat hij naar tumoren heeft verricht. Door de kennis en ervaring op het gebied van medicijnen, natuurkunde en psychologie, alsmede zijn kennis van het christendom en andere grote religieuze tradities, heeft hij een r el ruimer beeld gekregen van het genezingsproces. Dit boek is -,a,cerd op die kennis en inzichten en op zijn ruim dertigjarige 11.en aring. Het is van belang voor iedereen die bij het pro-
...n ziekte en genezing betrokken is, omdat het ons vertrouwd -let andere en beproefde methoden om kanker en een van - _ - iste factoren, stress, te lijf te gaan. Zij die zoeken naar -'s in dit leven of zich spiritueel willen ontplooien, zullen uit deze uitgave veel inspiratie kunnen putten.
Afbeeldingen
Pearce - Stress kanker voeding en meditatie / druk 1
Pearce - Stress kanker voeding en meditatie / druk 1
Menninge Boeken Oosterwolde

Verzendkosten worden nader vastgesteld.
Kan het door de brievenbus 4.25
Pakketje ook voor meerdere boeken tot 10 kg. 6.95
Voor België verzendkosten volgens PostNL

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Menninge Boeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Menninge Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Menninge Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Menninge Boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Menninge Boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren