Titel

De aquarius samenzwering / persoonlijke en maatschappelijke transformatie in de tachtiger jaren

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020259490

Uitgever

AnkhHermes, Uitgeverij

Prijs

5,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1986, paperback, 308 pag.

Meer info
Een machtig netwerk is bezig om adicale veranderingen teweeg te brengen. DE leden ervan zijn afkomstig uit alle lagen van de bevolking; ze hebben gebroken met bepaalde grondbeginselen van het Westerse denken n mmisschien zelfs met het verleden...

Dit netwerk - de aquarius samenzwering - is geen systeem, kent geen politieke doctrine, maar is een geest die al veel mensen voor zich gewonnen heeft. Get netwerk is een ander soort samenleving aan het creëren, een verandering waarin stress en crisis een hoofdrol spelen. Beschreven wordt ook de snelle en radicale veranderingen die de samenzwering opwekt op het gebied van economie, onderwijs, ppolitiek, geneeskunde godsdienst en gezinsleven. Cenraal sataan het denkbeeld van de ''paradigma-verandering'' :mwentelingen vinden plaats doordat feiten en ideeën zich opeenstapelen en niet meer overeenstemmen met het bestaande paradigma (opvatting, denkraam). Indien die opeenstapeloing een zekere grens of omvang bereikt, reedt een vershuiving o naar een nieuw paradigma.

Of de huidige onrust naar een alleomvattende, sociale ineenstorting leidt of dat er een doorbraak komt naar een volgende fase in de evolutie van de mens...dat hangt voor een groot deelaf van de aquarius samenzwering.
Afbeeldingen
Ferguson, M. - De aquarius samenzwering / persoonlijke en maatschappelijke transformatie in de tachtiger jaren
Ferguson, M. - De aquarius samenzwering / persoonlijke en maatschappelijke transformatie in de tachtiger jaren
boekenliefhebber Apeldoorn

Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden.
De verzending is voor risico van de koper.
Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekenliefhebber.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekenliefhebber
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenliefhebber een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenliefhebber vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekenliefhebber kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren