Titel

Ottolenghi Het kookboek

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789059564282

Uitgever

Fontaine Uitgevers,2012

Prijs

24,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

,Zeer net groot gebonden boek, 304 pag.

Meer info
'Niemand kan meer met de vinger aan de pols van de tijd verder koken zonder van Yotam Ottolenghi gehoord te hebben. Ottolenghi is inspirerend, vernieuwend en levert veel erg lekkere gerechten op.' NRC Handelsblad Ottolenghi is in Engeland een van de meest iconische en dynamische plekken om te eten. De unieke mix van fantasievolle gerechten en de zeer moderne, elegante omgeving waarin ze worden geserveerd, zorgen voor hooggespannen verwachtingen. De vernieuwende maar eenvoudige gerechten die Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi de afgelopen jaren in hun Londense restaurants hebben verzameld, zijn gebaseerd op hun jeugd in respectievelijk West- en Oost-Jeruzalem, maar ook zijn ze beïnvloed door talloze culinaire tradities, van Perzië tot Californië. De 140 originele recepten gaan van complete hoofdgerechten, via gezonde en snelle salades tot Ottolenghi's beroemde gebak en brood. Yotam Ottolenghi's boek Plenty werd in ons land al jubelend ontvangen door pers en publiek. 'De keuken van Ottolenghi is een feest van kleur en geur. Ook het boek is een feest voor het oog. Een overdaad die lokt en verleidt, net als de etalage van Ottolenghi in Upper Street in de Londense wijk Islington.' Dagblad van het Noorden 'De gerechten van Ottolenghi zijn van een onweerstaanbare schoonheid en zijn boeken hebben dezelfde uitstraling: levendige smaken, heldere kleuren en fantastische, eenvoudige ideeën voor gerechten die een combinatie zijn van Midden-Oosterse en Italiaanse smaken.' Nigella Lawson 'Met dit boek doe je niet alleen Moeder Aarde, maar ook jezelf een groot genoegen. En het ziet er ook nog eens prachtig uit!' Johannes van Dam, Het Parool
Afbeeldingen
Ottolenghi, Yotam, Tamimi, Sami - Ottolenghi  Het kookboek
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren