Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

De Belgische bierbaronnen : Het verhaal achter Anheusr-Busch InBev

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789086792092

Uitgever

Trends - Roularta

Prijs

50,00

Verzendkosten

€ 6,00

Bijzonderheden

2009, 318p, pb; nieuw

Meer info
Het verhaal achter Anheuser-Busch InBev

In de zomer van 2008 was het zover. De Belgische Braziliaanse brouwer InBev verraste vriend en vijand met een bod van bijna 55 miljard dollar op de Amerikaanse marktleider Anheuser-Busch. Daarmee werd de Leuvenaar het ongenaakbare nummer één in bierland.

Hoe geraakte een Belgische brouwer zo hoog? Waarom won een kleine Belg de ultieme bierstrijd? Dit boek brengt voor de eerste keer het fulminante relaas van deze krachttoer, en de opgang van kleine Belg tot wereldleider. Het is een verhaal in de frontlijn, tussen de mensen - vooral Belgen - die brouwergeschiedenis schreven en maakten.

Dat avontuur startte in 1971, met een ultrageheim verbond tussen de brouwers van Stella Artois en Jupiler. Want geheimzinnigheid en manoeuvres achter de schermen werden een constante in de onstuitbare opgang van de bierbaronnen. Discretie en zwijgzaamheid zijn tot vandaag de levensadem van dit wellicht grootste en machtigste bedrijf van België. Niet alleen omdat de familiale eigenaars, alias de rijkste Belgen, met hun bieravontuur een fabelachtig fortuin vergaarden. De discretie wil ook verhinderen dat nu eens de échte magnaten in dit bierparcours opstaan. Jammer misschien voor de discrete bierbaronnen. Maar dit boek onthult wie er écht aan de touwtjes trekt bij het brouwconcern. Omdat bier méér is dan een verhaal tussen pot en pint.
Afbeeldingen
Riepl, Wolfgang - De Belgische bierbaronnen : Het verhaal achter Anheusr-Busch InBev
managementbib.com Wilrijk

Bij bestellingen vanaf drie boeken wordt 10% korting verleend

Nieuwste boeken vanmanagementbib.com

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren