Titel

Prinses van Perzië

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022562710

Uitgever

Boekerij

Prijs

15,00

Bijzonderheden

2012, 432pp, paperback

Meer info
Perzië is in 1576 een prachtig, rijk land waar vrede heerst. Maar wanneer de Shah sterft zonder een opvolger te hebben aangewezen, breekt er grote onrust uit. Prinses Pari komt terecht in een machtsstrijd met dramatische gevolgen. Er is maar één persoon die ze kan vertrouwen: haar dienaar, die zich in tegenstelling tot Pari zelf zowel binnen als buiten de paleismuren vrijelijk kan bewegen.Prinses van Perzië is een indringend verhaal over verraad en intriges, maar vooral een ontroerend portret van de onwaarschijnlijke en uiteindelijk gevaarlijke vriendschap tussen een prinses en een bediende. Anita Amirrezvani s rijke proza brengt, net als in Dochter van Isfahan, een wereld tot leven die wordt bevolkt door hartstochtelijke, moedige personages.
Afbeeldingen
Amirrezvani, Anita - Prinses van Perzië
Jacoba Rotterdam

Beste lezer,

Bij aankoop van meerdere boeken hoeft er maar 1 keer verzendkosten te worden gerekend.

Ben je woonachtig in Rotterdam kan je de boeken ook komen ophalen. De opbrengst van de boeken gaan naar het nationaal fonds tegen kanker.

Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik het graag!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Jacoba.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Jacoba
  • Na uw bestelling ontvangen u en Jacoba een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Jacoba vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Jacoba kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren