Titel
Handbook of Fermented Functional Foods
Schrijver
Taal
Engels
ISBN
9781420053265
Uitgever
Taylor & Francis Inc
Prijs
€ 251,60(Excl. verzendkosten)
Verzendkosten
€ 2,95
Bijzonderheden
2008 600pp Gebonden
Meer info
Flaptekst
Examines the health benefits of fermented foods, as well as the processes and production techniques involved in their manufacture. This book includes chapters on olives, tempeh, and the traditional fermented foods of China, Thailand, and India. It reveals the specific benefits of fermented milk, Kefir, yogurt, and cheese.
Afbeeldingen
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten België 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
- Dit boek is nieuw
- Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
- Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail.
- U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld.
- Boekstra kan betaling vooraf vragen.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Boekwinkeltjes.nl brengt u en Boekstra uitsluitend tot elkaar en is op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling.