Titel

bankroet van een charmeur

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Bezige bij

Prijs

3,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1967 (literaire reuzenpocket), paperback 142 paginas, in goede staat

Meer info
hugo raes (geb. 1929) Schreef fantastische romans en verhalen. Zijn bekendste werk is een faun met kille horentjes. De verhalenbundel bankroet van een charmeur uit 1967 is nu terecht opnieuw uitgegeven in de mooie reeks vlaamse bibliotheek. De 17 verhalen zijn afwisselend van stijl en inhoud: van realistisch tot fantastisch (soms zelfs pure sciencefiction), van een ziekenhuisbezoek tot een toekomstvisioen. Altijd hebben de verhalen net iets extra: een typische zin, een vreemde wending in het verhaal, een aparte situatie of een raar einde. Dat levert bij elkaar een mooie mix op. Begrijpelijke verhalen als het trieste titelverhaal over de teloorgang van een onmachtige don juan worden afgewisseld met fantastische toekomstvertellingen als "oudejaarsavond" waar tijdens de jaarlijkse verzoeningsdag groepen mannen en vrouwen uit hun aparte steden komen voor een feest met pep- en pretpillen
Afbeeldingen
hugo raes - bankroet van een charmeur
Hulzeveen Unlimited Annen

Verzending na ontvangst betaling

Bekijk ook mijn andere boek-aanbiedingen

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Hulzeveen Unlimited.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hulzeveen Unlimited
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hulzeveen Unlimited een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hulzeveen Unlimited vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hulzeveen Unlimited kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren