Titel

De engelenmaker

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789045013848

Uitgever

Atlas

Prijs

4,50

Bijzonderheden

2006, paperback, in goede staat / lichte leessporen (rug)

Meer info
Op 13 oktober 1984 keert na een afwezigheid van bijna twintig jaar Doktor Victor Hoppe terug naar zijn geboortedorp Wolfheim, vlak bij het drielandenpunt in de buurt van Vaals en Aken. De bekrompen dorpelingen reageren argwanend op zijn komst, zeker als blijkt dat hij drie kinderen van een paar weken oud bij zich heeft: een identieke drieling met een schrikwekkende afwijking. Na enkele bijzondere genezingen wordt de dokter toch aanvaard in het dorp en gestaag groeit zijn populariteit. Zijn kinderen zijn echter zelden te zien en dat voedt de geruchten. Langzaam groeit het besef dat ze alle drie ernstig ziek zijn. Maar er blijkt meer aan de hand, niet alleen met de kinderen, ook met de dokter zelf die, gegijzeld door zijn verleden, een beslissing neemt die hem onsterfelijkheid moet bezorgen.

De engelenmaker is een roman vol geruchten en rumoer, gefluister en geroddel. Een verhaal over geloof en wetenschap, werkelijkheid en verbeelding, macht en onmacht, zin en onzin. Een roman waarin iedereen naar de waarheid op zoek is en uiteindelijk alleen zijn eigen waarheid vindt en gelooft.
Banien Nieuwegein

Welkom bij Banien Boeken, in- en verkoper van tweedehands boeken. Niet alle boeken zijn voorzien van foto's, de staat van de boeken wordt altijd zo goed mogelijk beschreven. Voor meer informatie en/of foto's over bepaalde boeken, stuur gerust een bericht.

Bij grotere boeken/pakketen, verzending naar DHL-punt is op verzoek mogelijk en vaak goedkoper.
Bestellingen worden verzonden na betaling.
Let op, voor verzending buiten Nederland zijn de verzendkosten hoger.

Soms komt het voor dat een mail binnenkomt in uw spam.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Banien.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Banien
  • Na uw bestelling ontvangen u en Banien een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Banien vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Banien kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren