Titel

Suicide Notes. Waar maakt iedereen zich druk om...

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789047702238

Uitgever

Lemniscaat, Uitgeverij

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2010, 211pp, paperback met zijflappen

Meer info
Beschadigde kaft, geheel is licht verbogen, wat veegjes op boekblok, licht verbogen hoekjes, verder goed.

'Ik ben niet gek. Ik snap niet waarom ze zich zo druk maken over wat er is gebeurd. Toch maakt iemand zich er kennelijk heel erg druk over, anders lag ik hier niet. Ik durf te wedden dat mijn moeder erachter zit. Die maakt altijd overal zo'n drama van.'
Het is nieuwjaarsdag als Jeff wakker wordt. Niet in zijn eigen bed, maar op de gesloten psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, met verband om beide polsen. Volgens hem is er niets aan de hand - en dat houdt hij ook vol tegenover dokter Katzrupus, ofwel Cat Poop. Hem vertelt hij niets over zijn beste vriendin Allie, en hoe alles veranderde toen zij een wel erg leuke vriend kreeg.
Het zijn twee andere patiënten die hem echt aan het denken zetten: de grappige, maar zwaar suïcidale Sadie en Rankin, de sportheld van wie Jeff zijn ogen niet af kan houden als hij hem ziet masturberen onder de douche.
De rebelse stem en zwarte humor van Jeff maken Suicide Notes een boek dat je niet meer neer kunt leggen voor je het helemaal uit hebt.
Afbeeldingen
Ford, Michael Thomas - Suicide Notes. Waar maakt iedereen zich druk om...
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren