Titel

De Aura als Levensgids

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

16,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
De Aura als Levensgids is feitelijk niets anders dan een handleiding, hoe je zo snel mogelijk 'goed in je vel' kunt komen te zitten. Het biedt een moderne methode om op eenvoudige wijze lichaam en geest in balans te brengen. Aan de hand van de aura, een altijd aanwezig gekleurd energieveld om ons lichaam, geeft Frank den Ouden een beeld van onze geestelijke en lichamelijke conditie en beschrijft hij hoe wij dit 'energieveld' positief kunnen beïnvloeden om onze conditie te verbeteren, zodat wij beter bestand zijn tegen de negatieve invloeden en stress van het dagelijks leven.

In zijn praktijk als magnetiseur wordt Frank den Ouden regelmatig geconfronteerd met cliënten waarbij dit energieveld - in meerdere of mindere mate - verstoord is. Aan de hand van diverse 'auratekeningen' in kleur laat de auteur deze verstoringen zien en geeft hij precies aan hoe we deze verstoringen in de aura kunnen ontdekken. Hij geeft aan hoe deze verstoringen zijn te verhelpen en legt uit hoe we kunnen zien welke kleuren aan onze aura ontbreken en hoe we kunnen bepalen welke kleuren nodig zijn om optimaal te kunnen functioneren.

De Aura als Levensgids is een moderne en uitgebreide beschrijving van de aura en bevat tal van eenvoudige oefeningen en praktische tips die een nieuwe dimensie geven aan het werken met deze krachtige energievelden.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Ouden, Frank den - De Aura als Levensgids
Ouden, Frank den - De Aura als Levensgids
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren