Titel

De Gelukspiramide / Een compleet body-en mindplan in 6 stappen | Voor een energiek leven zonder gezanik en gezeur

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789493042056

Uitgever

Splint Media B.V.

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2019, 336pp, gebonden hardcover.

Meer info
Door beide auteurs gesigneerd exemplaar. Licht beschadigde kaft, lichte golf door het boek, verder prima.

Flaptekst
De Gelukspiramide gaat over letterlijke voeding (wat stop je in je mond) maar ook over de spreekwoordelijke ‘wat haal je je in je hoofd’? Wat gebeurt er van binnen allemaal wat je uitput of juist energie geeft, waar je van wakker ligt of juist heerlijk op slaapt. Wat doen mensen, je omgeving, je voeding, je slaap, je keuzes allemaal met jou, in positieve en minder positieve zin? Kortom, hoe zit jouw Gelukspiramide in elkaar?

De Gelukspiramide helpt jou in 6 stappen om je brein te (her)ontdekken, te resetten en je lijf een nieuwe energieboost te geven. Aan de hand van praktische oefeningen, makkelijk toepasbare kaasschaaftips (laagje voor laagje) en smakelijke Geluksrecepten nemen Amber Albarda (health coach/NLP-trainer) en Cathelijne Wildervanck (psychologie expert/NLP-trainer) je mee in hun kennis en ervaring.

Van dit boek ga je:

- beter slapen
- meer bewegen
- gezonder eten
- anders denken
- relaties beter begrijpen
- betere keuzes maken

Ervaar zelf welke invloed de zes treden uit de Gelukspiramide op je body en mind hebben, en ga weer vitaal en bruisend door het leven!
Afbeeldingen
Albarda, Amber, Wildervanck, Cathelijne - De Gelukspiramide / Een compleet body-en mindplan in 6 stappen | Voor een energiek leven zonder gezanik en gezeur
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren