Titel

Terug naar Beekman en Beekman

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025725808

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1994, 180pp, gebonden met stofomslag, als nieuw

Meer info
Geen haar op het hoofd van Toon Kortooms kon 45 jaar geleden vermoeden dat zijn trilogie Beekman en Beekman zo'n daverend succes zou worden. Stormenderhand veroverden de fameuze tweeling Hein en Mathieu Beekman met hun rossige kameraad Hendrik van Ham de harten van vele honderdduizenden lezers. In november 1993 bereikte de oplaag van Beekman en Beekman zelfs de magische grens van twee miljoen exemplaren!! ""Zo'n boek kun je maar één keer schrijven,' hoorde men Toon in menig interview verklaren. Edoch, de verteller in hart en nieren heeft nu toch een nieuwe roman geschreven over de roemruchte gebroeders: Terug naar Beekman en Beekman. En hoe ongelooflijk het ook klinkt, dit nieuwe boek overtreft met zijn bruisende humor en dwaze maar ware gebeurtenissen zelfs de alom bekende trilogie. Reeds als kind droomde Toon ervan schrijver te worden. Hij borrelde over van ideeën en verhalen. Thuis stond er op zolder een hoogbejaard schrijfbureau, waaraan hij het ene schoolschrift an het andere vulde"
Afbeeldingen
Kortooms, Toon - Terug naar Beekman en Beekman
Bladaaltje Andel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Bladaaltje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren