Titel

Zien door rozetten. Zicht op Het Eeuwig Motief. Een zoektocht naar betekenissen.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789073798519

Uitgever

Akasha, Uitgeverij

Prijs

2,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1999, 80pp, paperback

Meer info
Licht beschadigde kaft, verder in prima staat.

Zien door rozetten is een boek voor mensen op zoek naar betekenis. Een zinrijk verhaal rond taal en teken, weerspiegeld in een zestal mystieke zegels. Elke rozet in dit boek is zo’n zegel. Het zijn spirituele vaten die hebben geschept uit een woord dat leeft. Zij laten iets zien van het onuitsprekelijk hartsgeheim van de mysticus, zij tonen zijn geestelijk universum, zijn dragend Licht.
Zij laten iets doorklinken.
In frisse woorden ontdoet de auteur oude , namen van een dikke laag stof, gebruikt hij verrassende sleutels, gevonden in de taal zelf, om oude geheimen te ontraadselen. Zijn reis is geen richtsnoer, geen uitgestippelde weg, maar wel een hoopvolle blik op de Eeuwige Bron. Zijn verhaal is als een lichtval die op een bewolkte dag opeens laat zien dat er boven de wolken Iets te zoeken en te vinden is, waardoor een mens zomaar in de zon kan staan. Het boek gaat over dit Iets, dat niettemin heel Persoonlijk is.
De rozetten in dit boek zijn afkomstig uit een gekalligrafeerd handschrift. Dit oorspronkelijk manuscript telt 26 rozetten en vele bladzijden mystiek-religieuze tekst, alle rijk omrand met symboliek en geïnspireerde voorstellingen. Het werd geschreven als een persoonlijk I spiritueel manifest. Zien door rozetten is een poging deze spiritualiteit toe te lichten, maar ook om op te wekken tot een vernieuwde relatie met Het Eeuwig Motief, de Kracht van levende mensen. Een mens is het antwoord op I een zeer positieve vraag. Wie de Vraagsteller herkent. kan het antwoord worden.
Afbeeldingen
Boresa, R. la - Zien door rozetten. Zicht op Het Eeuwig Motief. Een zoektocht naar betekenissen.
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren