Titel

MET DE STROOM MEE ; het Spaarne van pontje tot sluis

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

ISBN 978- 90 - 814177 - 1 - 6 ( 2009 ) / uitgave gemeente Haarlem t.g.v. de opening van de nieuwe Schoterbrug / geillustreerd

Prijs

14,95(Excl. verzendkosten)

Meer info
FLAPTEKST :

het Spaarne is onlosmakelijk verbonden met Haarlem ; waar in lang vervlogen tijden bierbrouwers emmertjes water uit het Spaarne haalden en nog niet zo lang gelden de binnenvaartschippers steeds weer de krappe bocht bij de Melkbrug wisten te nemen , is het nu vooral de pleziervaart die het Haarlemse water bevaart ; in dit boek wandelt de Haarlems Dagblad-journalist Richard Stekelenburg van het zuidelijkste puntje bij de Cruquius , via het centrum van Haarlem naar de sluizen bij Spaarndam ; op zijn weg achterhaalt hij lang vergeten geschiedenissen over boerderijen , fabriekshallen en woonhuizen en verhaalt hij van oude moordzaken , heldhaftige Haarlemmers en bijzondere liefdes ; alle verhalen bij elkaar vormen een bijzondere tocht , waarbij de auteur graag mijmert over de toekomst van het Spaarne
AlblasserBOEK Alblasserdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel AlblasserBOEK.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met AlblasserBOEK
  • Na uw bestelling ontvangen u en AlblasserBOEK een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AlblasserBOEK vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • AlblasserBOEK kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren