Titel

Hemelrijk

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789050005418

Uitgever

Amsterdam : Vassallucci, 2004.- 2e dr.

Prijs

6,00

Bijzonderheden

189 p.- Gebonden met stofomslag.- Mooie uitgave

Meer info
Tekst achterflap:
Huize Hemelrijk wordt bewoond door de bejaarde Casper en Hester, die na een bewogen leven hun dagen doorbrengen in nog slechts enkele ruimten van het majestueuze maar deels vervallen huis.

Het opgroeien in een kleine, veelal kunstzinnige gemeenschap; een jeugdliefde die een enige grote liefde wordt en op een dag zomaar verdwijnt; de in allerlei gedaantes terugkerende rivaliteit met een iets oudere jongen uit het dorp; het in toenemende mate haperende geheugen... in een web van gesprekken, dromen, flashbacks en herinneringen krijgt het leven van Casper Hemelrijk gestalte.

Hemelrijk is in een sobere, roerende stijl geschreven levensdrama van een gepassioneerde man, deels verteld vanuit de blik van de jongeman die trouw de boodschappen voor het echtpaar doet, de tuin aanharkt en luistert naar de humorvolle en inmiddels vaak verwarde woorden van de oude man, deels vanuit de held zelf. Hemelrijk, het romandebuut van Thé Lau, staat vol scherpe observaties en levensechte dialogen, en is een met veel compassie verteld verhaal over (verloren) liefde, de geneugten des levens, ouderdom en de (letterlijk) naderende dood.

Thé Lau overleed in 2015 in Bergen en was ook een bekende zanger en liedjesschrijver.
Afbeeldingen
Lau, Thé - Hemelrijk
Lau, Thé - Hemelrijk
Elders Leusden

Verzendkosten via PostNL, De opgevoerde tarieven bij de aangeboden boeken gelden alleen voor verzending binnen Nederland. Voor het buitenland worden andere bedragen gerekend. Ook kan er voor een andere bezorger zoals DHL gekozen worden. Overleg is altijd mogelijk, ophalen kan ook.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Elders.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Elders
  • Na uw bestelling ontvangen u en Elders een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Elders vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Elders kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren