Titel

Aspecten van Yoga . ( Geschiedenis van een eeuwenoude filosofie . ) Eeuwenlang is yoga een scheppende kracht geweest. De van oorsprong Indische techniek ter bevrijding van de ziel kan in dienst staan van uiteenlopende filosofieën. -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789031501250

Uitgever

Spectrum .

Prijs

18,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in als nieuwe staat - 0824 - 1e dr 1990 - 278 p - 390 gr - 12,5x21 cm - 2,6 cm dik

Meer info
- Er hebben zich dan ook verscheidene soorten yoga ontwikkeld, met een filosofisch, magisch, mystiek, godsdienstig of intellectualistisch accent. Alle hebben ze echter hetzelfde uitgangspunt: de mens wordt pas bevrijd wanneer hij zich door inzicht en zelfdiscipline los heeft gemaakt van de banden die hem aan de aardse wereld binden.
Aspecten van yoga is het eerste werk dat systematisch de geschiedenis van yoga behandelt. De lezer wordt tevens een verhelderend inzicht verschaft in de hindoeïsme en boeddhisme. De Oepanisjaden, de Bhagavadgita, de Vendata, de Soetra's van Pantanjali, de zes systemen in de yogafilosofie, laya-yoga, kundalini, de chakra's enx. Passeren de revue en worden in een groter verband samengebracht. Ook de wijde vlucht die yoga in de westerse wereld heeft genomen, wordt geschetst.
Vivian Worthinton ziet kans de immense gedachten- en belevingswereld van het Oosten helder samen te vatten in een fascinerend en hoogst informatief betoog.
Afbeeldingen
Worthington , Vivian . [ isbn 9789031501250 ] 0824 - Aspecten van Yoga . ( Geschiedenis van een eeuwenoude filosofie . ) Eeuwenlang is yoga een scheppende kracht geweest. De van oorsprong Indische techniek ter bevrijding van de ziel kan in dienst staan van uiteenlopende filosofieën.  -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren