Titel

Je ongekende vermogens. De nieuwe denktechniek: neuro-linguïstisch programmeren .

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789063252915

Uitgever

Servire

Prijs

2,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1991, paperback, 386 p.

Meer info
Beschadigde kaft met enkele vlekjes, ook 1 achterin, licht verbogen hoekjes, verder goed.

In deze bestseller 'Je ongekende vermogens' vertelt Anthony Robbins op boeiende wijze wat Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is, en wat NLP voor u kan doen. Het principe is eenvoudig: als u zich een innerlijke voorstelling maakt van hoe u wilt zijn of wat u wilt bereiken, dan heeft dat innerlijke beeld, die innerlijke gedachte, een duidelijke positieve invloed op uw ervaren, uw handelen en het bereiken van resultaten. Hoe dit precies in zijn werk gaat, hoe u de weg van excellentie bereikt, en welke succesformule u daarbij toepast, dat alles - en meer - vindt u in dit boek. Het is een heldere, humoristische en inspirerende tekst die ook u zal helpen zelfbewust en positief te denken. U ontdekt letterlijk ongekende vermogens in uzelf, die een excellent leven mogelijk maken. Anthony Robbins is een internationaal veelgevraagd spreker op seminars en conferenties. Zijn bekendste boek je ongekende vermogens wordt jaar na jaar herdrukt, en heeft al vele tienduizenden geholpen, al hun mogelijkheden te realiseren
Afbeeldingen
Robbins, A. - Je ongekende vermogens. De nieuwe denktechniek: neuro-linguïstisch programmeren .
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren