Titel

Wabi-sabi / Een betoverende roman van de auteur van de bestseller Ikigai

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022585092

Uitgever

Boekerij

Prijs

7,15

Bijzonderheden

2018, 432pp, Gebonden

Meer info
Bundel met twee laagdrempelige, weemoedige (en op elkaar aansluitende) romans over Samuel, een aanvankelik eenzame letterendocent van middelbare leeftija. Als op een dag een kat bij hem komt aanlopen, verandert Samuels leven volledig.
Hij wordt gegrepen door een zekere oosterse spiritualiteit, die stelt dat mensen zich actiever moeten opstellen (met vreemde mensen praten, je openstellen voor de rest van de wereld) als ze willen dat er nieuwe dingen op hun pad komen.
Op die manier ga je vanzelf de magie van het alledaagse zien, de kleine dingen die wellicht eerder niet opvielen, waardoor nieuwe vriendschap en liefde ook weer nabij zouden zijn.
In de tweede roman van de bundel lijkt Samuel de liefde te hebben gevonden, maar wordt hem het begrip 'wabi-sabi' geleerd - een Japanse term waarmee de schoonheid van het onvolmaakte wordt aangeduid, een levensfilosofie die zegt dat een leven (en de liefde) ook vergankelijkheid kent.
Zodra hij het begrip doorgrondt, vindt hij eindelijk innerlike rust. Van de coauteur van Ikigai*
Afbeeldingen
Miralles, Francesc - Wabi-sabi / Een betoverende roman van de auteur van de bestseller Ikigai
Liesjes lijstjes Nijmegen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Liesjes lijstjes.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Liesjes lijstjes
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liesjes lijstjes een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liesjes lijstjes vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Liesjes lijstjes kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren