Titel

Vier vragen die je leven veranderen. Loving what is

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022535745

Uitgever

Boekerij

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2003, paperback met zijflappen, 330 p.

Meer info
Licht beschadigde kaft, verkleuring boekblok en binnenkant, waar ook hier en daar wat vlekjes, verder prima.

VIER VRAGEN DIE JE LEVEN VERANDEREN, Byron Katie
Een gespannen, onaangenaam gevoel is het resultaat van een gedachte. We hebben een gedachte, krijgen een gevoel en reageren daar dan op. In een poging deze onaangename gevoelens te veranderen, zoeken we meestal naar oplossingen buiten onszelf (sport, relaties, eten, alcohol, seks, drugs, geld uitgeven, etc.), dit geeft soms tijdelijke troost en het lijkt net alsof we alles weer onder controle hebben.
We kunnen ook anders te werk gaan. Door ons denken te onderzoeken, pakken we het gevoel bij de wortel aan en dan kan er iets van binnenuit veranderen - orde neemt de plaats in van chaos.
Byron Katie heeft hiervoor een fantastische simpele methode ontwikkeld, The Work of Byron Katie:
Oordeel over je naaste
Schrijf het op
Stel vier vragen
Keer het om
Chaos is het gevolg van hechten aan een idee dat niet waar is, een idee waaraan we vasthouden en waarvan we denken dat het waar zou moeten zijn. Totdat we het onderzoeken, kan dat idee ons nog veel meer pijn bezorgen. Het onderzoek, The Work, brengt iedere keer weer vrede en vrijheid.
Byron Katie is regelmatig in Nederland om The Work te doen tijdens openbare bijeenkomsten en in de opleiding The School for The Work with Byron Katie.
info van de uitgever
Afbeeldingen
Katie, B. - Vier vragen die je leven veranderen. Loving what is
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren