Titel

Nederlands in gang / methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789046902257

Uitgever

Coutinho

Prijs

19,50

Bijzonderheden

287pp, paperback, goede conditie + cd en ex libris

Meer info
Nederlands in gang is een beginnersmethode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen. Verdeeld over achttien hoofdstukken komen alledaagse situaties aan bod. Alle taalvaardigheden worden hierbij geoefend: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Daarnaast is er aandacht voor grammatica, uitspraak en intonatie, cultuur, praktijkopdrachten en reflectie. Bij alle onderdelen ligt het accent op het gebruik van het Nederlands in het dagelijks leven.
Op een afwisselende manier legt de beginnende student de basis van het Nederlands. Aan de hand van levensechte dialogen, spreek- en schrijfopdrachten, vormoefeningen, teksten, filmpjes en liedjes werkt de student toe naar niveau A2 van het Europees Referentiekader. Samen met de vervolgdelen Nederlands in actie en Nederlands op niveau vormt dit boek een complete leergang voor het leren van de Nederlandse taal.
Op de bijgeleverde audio-cd’s staan dialogen en uitspraakoefeningen.
Bij het boek hoort ook een website met aanvullende oefeningen, intensieve luisterteksten, filmpjes en liedjes. Voor docenten is er op de website een toetsenbank en een docentenhandleiding met kopieerbladen en lessuggesties beschikbaar.
Berna de Boer, Margaret van der Kamp en Birgit Lijmbach zijn docenten NT2 bij het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Eerder schreven zij onder meer In de startblokken, Nederlands in actie en Nederlands op niveau.
Afbeeldingen
Boer, Berna de, Kamp, Margaret van der, Lijmbach, Birgit - Nederlands in gang / methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen
Boer, Berna de, Kamp, Margaret van der, Lijmbach, Birgit - Nederlands in gang / methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen
Kringloop Kampen Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Kringloop Kampen.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren