Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Vossenpad. Impressies van het Dwingelderveld

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789050281119

Uitgever

REGIO-PRojekt, zj.

Prijs

9,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover gebonden in uitstekende conditie, oblong, 80 pag., vele illustraties Erik van Ommen

Meer info
Het Drentse Nationaal Park Dwingelderveld is het grootste vochtig heidegebied van Noordwest-Europa. Dit gevarieerde landschap van heide, vennen, bos en essen biedt plaats aan talloze bijzondere planten- en dierensoorten zoals de boomvalk, de zonnedauw, de klapekster en de adder. Erik van Ommen legde de flora en fauna van het Dwingelderveld vast in aquarellen, etsen en olieverfschilderijen; Wilma Brinkhof beschrijft het landschap, de planten, en de vele vogels, reptielen en andere dieren die er leven. Een uitgebreide in het boek beschreven wandelroute door het Dwingelderveld, het Vossenpad, loopt langs de meest markante plekken van het gebied. Vogelkijktips en een omvangrijke lijst van voorkomende soorten geven gelegenheid het Dwingelderveld in al zijn facetten te ontdekken.
Stokroosboeken Zutphen

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.

Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).

Nieuwste boeken vanStokroosboeken

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren