Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

(07) Uitbarsting op Lanzarote

Schrijver
Uitgever

Uitgeverij Columbus

Prijs

14,99(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

190pp

Meer info
Bert Wiersema: Uitbarsting op Lanzarote

Simons spectrum deel 7

Kirsten en Steven Simons vliegen met hun ouders naar het vulkanische eiland Lanzarote. Hun vriend Jefta werkt daar aan een slim plan om groene energie op te wekken. De drie mannen die op het eiland de baas zijn, zien Jefta's plan helemaal zitten. Maar één voor één veranderen deze mannen van mening. Ze willen zelfs naar vervuilende aardolie gaan boren!
Dan ontdekt Steven dat een oude bekende bij deze smerige zaak is betrokken. Steven weet nu zeker dat niet alleen het mooie Lanzarote, maar ook zijn eigen familie in groot gevaar is!

Bert Wiersema schrijft boeken voor kinderen en tieners, en elk boek dat hij schrijft is extreem spannend. Uitbarsting op Lazarote is zijn 60e boek en deel 7 in de serie Simons' spectrum. Deze serie neemt je mee naar zomerse vakantiebestemmingen -  waar het gevaar altijd dreigt..
De Boekenkamer Kootwijkerbroek

Beste bezoeker,

Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

Nieuwste boeken vanDe Boekenkamer

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren