Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

04 Zilverroof in Zadar ING

Schrijver
Uitgever

Columbus

Prijs

14,99(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

191pp

Meer info
Bert Wiersema: Zilverroof in Zadar

Simons Spectrum deel 4

 

Steven en Kirsten vieren vakantie in de mooie stad Zadar in Kroatië. Hun vader heeft van de burgemeester de opdracht gekregen om een fantastische goud- en zilverschat te fotograferen.
Wanneer ze met z'n drieën aan de slag zijn in het zwaarbewaakte klooster, vindt er een spectaculaire overval plaats. Een zware, zilveren kist verdwijnt spoorloos.
Als de overvallers ervandoor gaan, bedenkt Kirsten zich niet en springt achter in de vluchtauto. De familie Simons is nu zelf verdacht! Langzaam raken ze steeds verder verstrikt in een web van leugens en bedrog, waarin niemand te vertrouwen lijkt.

Bert Wiersema is docent aardrijkskunde. Andere delen in de serie Simons' Spectrum zijn De Barbarossabunker, De tombe van de tempeliers, en Verdwijning in Barcelona. Bert Wiersema houdt zelf erg van verhalen die direct spannend beginnen: "Dan zit je meteen op het puntje van je stoel!"
De Boekenkamer Kootwijkerbroek

Beste bezoeker,

Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

Nieuwste boeken vanDe Boekenkamer

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren